design online logo

Er zijn verschillende tools en platforms beschikbaar waarmee je online een logo kunt ontwerpen, zonder dat je over geavanceerde ontwerpkennis hoeft te beschikken. Hier zijn enkele populaire opties:


  1. Canva: Canva is een populaire tool waarmee je online een logo kunt ontwerpen. Het heeft een uitgebreide bibliotheek met ontwerpsjablonen, lettertypen, pictogrammen en illustraties om uit te kiezen. Canva heeft ook een intuïtieve interface waarmee je gemakkelijk kunt slepen en neerzetten om je eigen logo te maken.
    Wix Logo Maker: Wix Logo Maker is een gratis online tool die je kunt gebruiken om je eigen logo te ontwerpen. Je hoeft alleen maar enkele vragen te beantwoorden over jouw bedrijf en de tool zal automatisch verschillende logo-opties genereren die passen bij jouw antwoorden.
  2. LogoMaker: LogoMaker is een online platform dat is gespecialiseerd in het ontwerpen van logo's voor bedrijven en merken. Het biedt een breed scala aan logo-ontwerpopties en sjablonen, en het is zeer eenvoudig te gebruiken.
  3. DesignEvo: DesignEvo is een online logo-ontwerptool met meer dan 10.000 sjablonen en pictogrammen om uit te kiezen. Het heeft een eenvoudige en intuïtieve interface waarmee je jouw eigen logo kunt ontwerpen in enkele minuten.
  4. Logobazen is een nieuw platform waar je je aanvraag online doet en vervolgens gaat een echte professionele logo designer voor je aan de slag, een mooie combinatie tussen online en vakmanschap.

 

Hoewel deze tools handig kunnen zijn, is het belangrijk om te onthouden dat de resulterende logo's mogelijk niet zo uniek of op maat gemaakt zijn als een logo dat is ontworpen door een professionele logo designer. Het is altijd beter om een professionele designer in te huren als je op zoek bent naar een uniek en gepersonaliseerd logo.
 

Start hier
Bekijk ook: logo generator